Followers

Thursday, 19 May 2011

Still Life Experiment.

Aiyoohhh..lama tak update blog sebab busy membuat research pasal macam2 ilmu dalam photography..huhu..
Lepas ni dah tak boleh nak update atau amek gamba + edit gamba lagi utk 3 bulan. 
3 bulan je...takpa2..lepas je 3 bulan sambung balik buat kegiatan amek gamba + edit gamba [tu je la kejenya..macam takde keje len..haha :P ]

Mengikut kefahaman aku pada Still Life Photography yang lebih tertumpu pada objek seharian yang ada disekeliling kita,ada elemen komposisi dan reka bentuk.
Kita olah objek2 tu menjadi satu cerita atau simbolisme. Nak bagi tahu yang lebih2, baru je cuba nak mendalami ilmu ni. huhu..

Ni antara hasil2 dari Still Life Photography [mengikut kefahaman sendiri :)]








2 comments:

ARNaBS said...

bokeh yg mnarik...:)

Kawan Kak Limah said...

@ARnaBS

Time kaseh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...